Hoe bereikt u ons

Auto
Met de auto, komende van de snelweg, of uit den Haag zelf, kunt het beste geruik maken van de nabijgelegen ondergrondse paarkeergarage. Wij wensen u bij voorbaat smakelijk eten en een fijne avond in ons restaurant of Pita Giros.

Zelf uw route bepalen?
Waar u ons kunt vinden, is te zien op de onderstaande plattegrond. 
Wanneer u op hier klikt, kunt met de routeplanner "Mappy" gemakkelijk de route laten bepalen van uw vertrekplaats naar ons restaurant. Een goed alternatief is natuurlijk de routeplanner van de ANWB, klik hier.
Het enige wat u hoeft in te voeren is ons adres: Grote Markt 19 en Den Haag, en vergeet uw eigen adres als vertrekpunt niet. 

Openbaar vervoer
De Grote Markt is een plein in het centrum van Den Haag, met ondergronds het tramstation van de tramlijnen 2 en 6, alsmede RandstadRail 3 en 4.
De Grote Markt is een populaire plaats in Den Haag om uit te gaan, gezellig te eten en drinken. Het plein huisvest diverse horecagelegenheden waaronder het Grieks Specialiteiten Restaurant Irodion..

Taxi
Komt u met de taxi? Taxi's kunnen tot aan de voordeur terecht. Graag bestellen wij aan het eind van uw bezoek bij ons een taxi voor u.

Hoe bereikt u ons
terug naar boven

Plattegrond Den Haag, Grote Markt

.

Plattegrond Den Haag, Grote Markt
terug naar boven

Komt u met het vliegtuig, of met de helicopter?

.

Komt u met het vliegtuig, of met de helicopter?
terug naar boven